Резервни части.

Защото и при най-добрите се случва...
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
medni trubi

Медни тръби

Меки и твърди медни тръби от най-високо качество. Като сервиз използваме всекидневно при нашите ремонти и монтажи и затова винаги използваме най-доброто на пазара. Като наш колега или партньор ние ще Ви предложим точно това, което използваме и ние – най-доброто!

Кондензатори

Може би най-използваната резервна част в електротехниката са кондензаторите. Почти всеки електромотор се нуждае от такъв и затова ние сме редовно заредени и Ви предлагаме същите каквито използваме и ние. А ние не пестим от качеството.

kondenzatori
kondenzatori

Помпи GRUNDFOS

Като официални представители на помпи GRUNDFOS Ви гарантираме, че можем да Ви предложим, правилното, най-добро решение на пазара. Свържете се с нас за повече информация, ние ще се радваме да Ви помогнем!

Антивибрационни тампони

Спокойната и тиха работа на машините много зависят от антивибрационните тампони. Ако се нуждаете от такива, моля свържете се с нас за повече информация. Имаме опита и продуктите за да Ви помогнем!

kondenzatori
дренажем маркуч

Дренажни маркучи

Трябва Ви да отведете вода? Свържете се с нас и веднага ще решим този проблем!

Перки

Като лидери в продажбите на перките за климатици можем да кажем само едно – НИЕ СМЕ ХОРАТА! Вижте нашата секция с перки за повече инфомация.

kondenzatori
kondenzatori

Полипропиленови тръби

Всичко нужно за тръбна водна изработка. Полипропиленови тръби за топла и студена вода.

Close