Всяка работа си хвали майстора.

Като на всеки Българин, да поправяме ни е в кръвта! Професионално.

Оборудвана сервизна база

Смело можем да твърдим, че разполагаме с една от най-оборудваните сервизни бази в цялата страна. Ние не пестим пари от инструменти, защото за добре свършена работа трябва качествен инструмент. Оборудвани сме за всякакви заявки, от обикновени инструменти, до сложна електроника. Всичко това с цел да предоставим най-добрите услуги на Вас, нашите клиенти и партньори.

HILTI перфоратори

Обичаме да работим с най-доброто, а при перфораторите няма никакво съмнение, че това е HILTI. Разполагаме с перфоратори за пробиване на малки дупки, а също така и за индустриални цели. Това улеснява нашата работа и ни предразполага да Ви предложим по-добри услуги!

Лазерни термометри

За да измерим правилнито температурата на дори и недостъпни места ние използваме най-развитата технология за измервания от разстояние – лазерни термометри.

Чували ли сте за Анемометър?

Анемометърът е устройство, което измерва поток на въздух. Това е много полезен уред, когато трябва да се измери потока на въздух, който една климатизация или вентилация, създава. Да.. имаме такъв!

Точни измервания с лазерна рулетка

Когато говорим за измервания, говорим за точност. Точността е това, което води до първоначална добра представа за всеки един проект и помага за избирането на правилният продукт. В нашият случай ние използваме първокачествени уреди от BOSCH за да бъдем сигурни в точността на нашите измервания.

Резервни части. Най-добрите.

Обичаме качествените ремонти и номер едно фактор за перфектен ремонт е използването на безкомпромисно качество на резервните части. Трябва да работи, да е ефикасно и здраво!

Сертифицирани заварчици. С инструменти.

Разполагаме с нужният сертифициран персонал и нужните инструменти да заварим почти всичко. В сервизната ни база може да намерите оксижен, електрожен, аргон и CO апарат.

Close