Абонаментна поддръжка.

Бъдете една крачка пред другите.

– Преференциални цени
– Приоритетно обслужване
– Ежемесечно почистване
– Профилактика и диагностика
– Отстраняване на повреда в рамките на уговорено време
– Създаване и поддържане на досие на климатичните системи по Регламент №517

абонамент
абонамент за ресторанти климатици ледогенератори хладилници

Създаване на досие по Регламент №517

Ние сме лицензиран сервиз за поддръжка на оборудване със съдържание на фреон по-високо от нормите по регламент №517. Ние проверяваме Вашата система, създаваме досие, попълваме го през нужните интервали и подаваме всички нужни документи към РИОСВ.

Всяка година наредбите преживяват някакво преобразуване и следенето на закона изисква време и разбиране на материята. Ние ще направим всичко, за да може Вие да спазвате закона.

 

Заведения, Ресторанти, Кухни, Столове

Имате заведение или ресторант и искате сигурност? Това Ви предлагаме и ние – цялостно обслужване  на Вашата техника. Климатици, Вентилация, Кафе машини, Хладилници, Камери и Ледогенератори. Винаги работещи, винаги в кондиция.
абонамент за ресторанти климатици ледогенератори хладилници
поддръжка на офиси климатици хладилници профилактика

Офиси, Бизнес сгради, Промишлени помещения

А какво правите относно комфорта на работното място? Ние Ви предлагаме сигурност и комфорт с една проста услуга – поддръжка на Вашата техника. Поддръжката на Вашата климатизация и вентилация може да Ви спести до над 20% от разходи, да не говорим огромните спестявания от спонтанни ремонти. Спестявате си нерви и пари с абонаментните ни услуги!

У дома. ДА! У дома!

Не Ви ли омръзна от високите сметки за ток? Редовното почистване на Вашата техника може да Ви спести до 20% разходи от ток и да Ви спести големи разходи за ремонти. Предлагаме Ви БЕЗПЛАТЕН ремонт на Вашата техника срещу символични месечни такси за обслужване. Вие ще получите приоритетно обслужване и спокойствие относно Вашият комфорт. Свържете се с нас за повече информация!
домашни климатици поддръжка профилактика
Close