30

ГОДИНИ СМЕ ДО ВАС

Първо сме хора… и след това всичко останало.

История

Създадена на 25 Януари 1991 като ЕФ “УЗУНОВ-91”. Сервиз Узунов започва първите стъпки на пазара в моментите на прехода. В днешни дни, вече като установени лидери в изграждането и сервизирането на Вентилационни, Климатични и Хладилни обекти  ние постоянно обновяваме нашата технологична база, инвестираме в нашият бизнес и мислим най-вече за нашите клиенти. Дейността на фирмата се състои от търговия, монтаж, сервиз и поддръжка – всяка една стъпка нужна, за да помогнем на Вашият бизнес да бъде успешен или да допринесем към комфорта във вашият дом.

Предлагаме проектиране и изграждане на климатизация и вентилазия на сгради. Проектиране и изграждане тръбни разводки за термопомпи, котли, слънчеви колектори. Монтаж на термопомпи и при необходимост изработка на термопомпа и тяхната поддръжка. Продажба на климатици, слънчеви колектори, компресори за хладилна техника, конвектори, управления за термопомпи, бойлери (промишлени, битови), решетки за вентилация (нагнетателни, смукателни). Метални перки за климатични инсталации до и над 60 000 BTU. Изолации от пореста гума, антивибрационни тампони (за климатици и други приложения).

Сертификати.

Ние сме сертифицирани да извършваме монтаж, сервиз и поддръжка на хладилни и климатични инсталации и термпомпи, съдържащи над 3 кг. флуорирани парникови газове. Такъв сертификат е нужен на всяка фирма, която иска да обслужва индустриални машини с над 3 кг. флуорирани газове или така нареченият с други думи „фреон – газ“. Такива сертификати се издават на фирма и също така на отговорните лица изпълняващи дейността. Може да намерите сертификатите в долната секция.

Ангел Вълев

Узунови ЕООД

Величко Узунов

Обекта

Населени места

Години опит

Правилен избор

ПАРТНЬОРИ
булклима сервиз узунов
емтрейд сервиз узунов
грундфос сервиз узунов
данфос сервиз узунов
хилти сервиз узунов
еър трейд център сервиз узунов
КЛИЕНТИ
асталди сервиз узунов
девня цимент сервиз узунов
неохим сервиз узунов
мбал света екатерина сервиз узунов
булсатком сервиз узунов
мтел сервиз узунов
лео експрес сервиз узунов
пощенска банка сервиз узунов
Close