От проект до изработка.

От модел до реализация. Всичко. Качествено. Перфектно.

Изработка, монтаж и поддръжка на:
– Вентилационни системи
– Климатични инсталации
– Климатици
– Хладилници
– Соларни и слънчеви системи
– Хладилни камери
– Хладилни компресори
– Термопомпи
– Управления за камери и термопомпи
– Решетки за вентилация
– Бойлери
– Котли

Проектиране.

Качествената изработка изисква добро планиране, особено при големи проекти. Ние Ви предлагаваме всичко нужно за успешен проект. Проектиране на климатични, вентилационни и хладилни системи с възможност за изработка на проекта. Свържете се с нас за повече информация!

проектиране климатизация
проектиране вентилация

Изработка.

След доброто планиране на проекта следва изпълнението – нещо в което сме горди да твърдим, че имаме знанията, опита и възможността за изграждането на климатични, вентилационни и хладилни системи на световно ниво. Предлагаме всички услуги за изработка и монтаж на термопомпени инсталации, климатични, вентилационни и хладилни системи. За повече информация се свържете с нас. Ще се радваме да Ви помогнем!

Имате въпроси?

Проверете секцията с често задавани въпроси. Възможно е да се справите сами с проблема, без нуждата за допълнителен ремонт от наша страна.

Профилактика.

Изключителна важна част от живота на един продукт е профилактиката. За една машина профилактиката е също толкова нужна, колкото е за нас хората да бъдем във форма. С добра профилактика може да спестите до 20% от използваната електроенергия, а да не говорим, че шансовете тя да се развали драстично намаляват. Не мислете дълго, а се свържете с нас!

профилактика на климатици
поддръжка на климатици

Поддръжка. Най. Най. Най-важният фактор.

Колкото добрата изработка е важна за работата на машината, толкова и добрата поддръжка. Поддържането на една машина е първото, което трябва да се има предвид преди закупуването й. С добрата поддръжка, Вие си гарантирате добър и сигурен бизнес, или пък комфорта у дома. Свържете се с нас за повече информация. Ще се радваме да Ви помогнем!

Ремонт.

Предлагаме професионален и качествен ремонт на:

– Вентилационни системи
– Климатични инсталации
– Климатици
– Хладилници
– Соларни и слънчеви системи
– Хладилни камери
– Хладилни компресори
– Термопомпи
– Бойлери
– Котли

поддръжка на климатици
Close