Перки за климатици

Нуждаете се от перка за климатик? Предлагаме перки за всички видове и модели климатици от 7 000 Btu до 60 000 Btu и нагоре. При нужда има възможност за специфичен дизайн и производство на единични бройки. За повече информация се свържете с нас!

перки за климатици

Как да поръчате перка?

За да Ви изработим правилната перка имаме нужда от правилните размери. В следващите три стъпки е обяснено как да измерите Вашата перка. След като имате правилните размери се свържете с нас и ние с радост ще Ви помогнем с изработването на нова!

1. Диаметър;

Първо трябва да измерите диаметъра на перката от край до край.

перки за климатици

2. Ос;

След това измерете диаметъра на вътрешната ос на перката.

перки за климатици

3. Посока.

Накрая най-важното е самата посока на перката. Както е показано на картинката ако перката е като тази от ляво с червената стрелка – тя е с лява посока на въртене. Ако е като тази отдясно със синята стрелка, тя е с дясна посока на въртене.

перки за климатици
турбини за климатици

Турбини за климатици

В случай на грешка или износване в един момент от живота на климатика, ще Ви се наложи да смените турбината на вътрешното тяло. Вече е лесно! Свържете се с нас и ние ще Ви помогнем. Предлагаме турбини във всякакви, дори и специфични размери.

Нестандартни перки.

Винаги се случва да Ви потрябва модел, който е спрян от производство или е трудно откриваем на пазара. Тук ние можем да Ви помогнем! Предлагаме Ви опция за произвеждане на нестандартни перки според Вашите нужди. Свържете се с нас за повече информация!

нестандартни перки

А видяхте ли нашата Фейсбук страница?

Close